Přidat odpověď
Ztotoznuji se naprosto s nazorem Bosorky.Dokud nemas doreseno, bude se v dalsich vztazich jen zrcadlit to, co je potreba doresit. Dokonce nase podvedomi funguje casto tak, pritahuje lidi, ktere ti maji ukazat zrcadlo Tebe sameho a dal te nekam posunout.Takze je dost mozne, ze si budes vybirat nevedome zeny, ktere s Tebou ve finale zametou jeste vic, nez Tvoje manzelka. Proto jsem Ti psala, aby ses zamyslel, kde podle Tebe delas ve vztahu chyby, v cem by ses mohl zlepsit.I kdyby Ti to s manzelkou nevyslo, rozhodne Ti to pomuze i do dalsich vztahu.A ver mi, ze je uplne jedno, jestli manzelka odesla s byvalym pritelem nebo s kymkoliv jinym.Ja,upachtena vystresovana mama od 4 deti po porodu jsem mela za souperku zenskou, ktera vypada jak Barbie,s temer neomezenym prijmem od sveho manzela-parohace, takze nosi stale nejnovejsi kolekce a jeji styl zivota je uzivat si, takze je vlastne porad vysmata.Manzelovi trvalo pres rok nez pochopil, ze si s nim jenom hraje a ze vlastne nema v umyslu s nim odejit, kdyz ma doma sve jiste a obcasna bokovka ji jeste vic podpori v tom, jak je uzasna.
Předchozí