Přidat odpověď
Zatím to odložím a ještě počkám.Pokud to bude za čas nutné,objednám se jinde.A jsem domluvena s jednou klinickou psycholožkou na vyšetření syna,k té samozřejmě půjdu,ale to CT vyšetření jsem si rozmyslela nejen kvůli brzké hospitalizaci,z důvodu aplikace kontrastní látky,v nemocnici mi říkali že mohou nastat různé problémy a že může syn na kontrast reagovat všelijak,takže si ho tam ještě půl dne ohlídají.Samozřejmě mi nejde o to že bychom tam museli ležet po vyšetření,to už mi nevadí,ale den předem kvůli pohodlnosti lékařů a sester nastupovat nebudu.Klidně dám synovi ještě půl roku,až pak se případně objednám.Potvrdila se mi doměnka že syn se cítí velmi nejistý a proto se bojí pustit a jít sám.Dělám s ním totiž v poslední době to že když jde,držím ho jemně někde za tělo nebo za oblečení,ale pak přehmátnu pouze na kapucu u mikiny,syn jde v pohodě,tak pustím kapucu a on jde sám.Problém nastane ve chvíli kdy si uvědomí že nemá vůbec žádnou oporu,to jde okamžitě do sedu.Za poslední dny se i nepatrně víc rozmluvil.
Předchozí