Z vlastní zkušenosti gaye žijícího v Praze Vás mohu ubezpečit, že to mám ze svého pohledu naopak mnohem jednodušší než heteráci. Už jen proto, že neživím rodinu, ale naopak jaksi v případě potřeby může přítel živit mě. Takže se nemusím tak otáčet jako někdo, kdo má na krku manželku a 3 děti. Zkrátka životní náklady jsou úplně někde jinde, takže i s průměrným platem si člověk žije nesrovnatelně lépe než heterosexuál. Jak já jsem rád, že jsem se narodil jako gay, to byste nevěřila :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.