Dcera měla stejný problém. Cca od dvou let měla strach kakat. I přes naše velmi trpělivé, opatrné a nenásilné vysvětlování kakala opravdu jednou za 3-4 dny. Pomalu se to zlepšuje až teď jsou jí tři. začala jsem chodit na záchod s ní. Držela jsem jí, aby se nebála. Mluvila jsem pisklavým hlasem: Helenko, tady jsem já hovínko, já chci ven. pomůžeš mi?... atd. Někdo nás pozorovat, bude si klepat na čelo. Bála se hrozně, strašně plakala a celkově byla zablokovaná. nikdy jsme nezjistily proč, zdravotně je v pořádku. Tedy pokud to shrnu: hovínka nesmí bít tvrdá(halda ovoce a vody). Snažila jsem se jí podpořit a z hovínka udělat kamaráda...:o))) což se docela podařilo, teď už si na záchodě čteme básničky a snažím se téma hovínek pomalu opouštět.... je to prostě běh na dlouhou trať.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.