Motýlice, to záleží všechno na okolnostech. Já jsem zručná pletařka, takže pro mě jsou vlňáky naopak nejlevnější svrchňáky. Stojí mě jen tu vlnu. A když dám čč a vycpu jí ještě vkládačkou, přebaluju tak po 1-2 hodinách. Taky záleží, na dítěti, jak čůrá. No uvidíme u toho třetího. Jinak jsem hodně a ráda používala pastelky, ty mi taky přišly super. Naopak plenky vše v jednom mi nikdy k srdci nepřirostly. Vadilo mi, že se musí hned komplet prát plenka se svrchňákama a dlouho schnou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.