Ahoj maminy . Myslím si i já , že se děti 100% mají podílet . Domácnost je i jejich . Základní věc , jako pokojíček si uklidit mohou . Umýt si po sobě nádobí , také . Úkoly - jsou jasná věc . Občas vyluxovat , to je hned .Snad po nich nechceme nic extra . Né. V životě se jim to určitě hodí . Jenže . Můj exmanžel mě napadá , že dělám z dcery služku . Docela mě zamrzelo , že toto řekl , chci jen z dcery mít šikovnou a soběstačnou slečnu . Je to těžké . No - musíme to nějak zvládnout . Mamky - držme se .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.