Ahoj, já chodila hlídat děti už před 10ti lety za 50 na hodinu... Dneska bych ani pod 100 nešla i když vím že málokteré mamince by se to vyplatilo. Sama jsem ted na rodičáku a sháněla jsem jesličky, hrozba toho že mi malého do jeslí nevezmou mě děsila a tak jsem sháněla.... Kamarádka a její známá hlídají za 200 a za 300 na den a nebo za noc, podle přání rodičů, obě mají vystudovanou zdravotní školu jako sestřičky. Ale jak říkají, děti máme rádi a ty penízky co od rodičů za hlídání dostaneme je ve směs pro zájem dítěte - jídlo, výlet, kulturní vyžití... Oni z toho ve směs nic nemají. Pomáhají tak rodičům které jsou na děti sami a vědí že si nemohou dovolit drahé hlídání a taky jim vyjdou vstříc. Podotýkám že se jedná o Prahu, jedna si nechává děti vozit domů a jedna dojíždí k rodičů domů když jde hlídat na noc. Ano dá se sehnat i kvalitní hlídačka se vzdělání za slušné peníze... Z pohledu že ta slečna hlídá třeba každý všední den když jde rodič do práce. tak si vyjde ke svému klasickému platu ještě i na nějákou korunu navíc...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.