Přidat odpověď
No mě před 14 dny naprosto dostal kamarád. Nejspolehlivější člověk, jakého si dovedete představit. Opustil ženu rok po svatbě, za kamarádkou a představou velké "Lásky". Dokonal to omluvným dopisem okolí, kde vysvětlil své důvody. Z mého pohledu něco strašidelného. Oboje provedl předtím než s novou slečnou začal spát a okamžitě i žít. Svoji ženu, nechal se svou maminkou v jeho domě.
Tuhle etapu života, fakt jeho ženě nezávidím. Zatím nemá kam se jednoduše odstěhovat. Prý se ještě týden před jeho odchodem snažily o plánované mimino. Říkala ona. Na to mluvit s ním, nemám žaludek. Normálně je mi z té informace stále ještě fyzicky špatně.
Pro mě je to horší, že se dobře znám s oběma širšíma rodinami. Naprosto pro celé okolí to byl šok, z kterého se těžko vzpamatováváme.
Takže kolegyně z práce jsou nebezpečné. Zajímalo by mě co ty holky k tomu vede, že loví mezi zadanými. Mají pocit, že jsou ti chlapi ověření. V každým případě mám dojem, že od té doby co jsem se oženil je o mě významně větší zájem. V každém případě předtím mi nikdo své polonahé fotky neposílal.
Předchozí