Zaručit nelze dneska nic.
V naší rodině se nikdy nikdo nerozvedl - ani nebyl žádný důvod.
V rodině mého partnera totéž (přestože se celá rodina diví, že jeho pratetičku nevzal manžel sekerou už týden po svatbě a trpelivě s ní snáší hlavně zlé už 60 let...).
Jsme spolu 15 let - na hromádce - máme batole, na cestě další.
Jsem přesvědčená, že mě neopustí, ač jsem neustále s batoletem doma, v teplákách, drdolu a se zeleným obličejem
Nicméně člověk nikdy neví, když vidí rozpadající se vztahy okolo.
Jenže víc než rozpadlé vztahy, vidím své single kamarádky, které se neštítí vůbec ničeho, jen aby taky urvaly kus štěstí.
Z čehož plyne - není náhodou vysoká rozvodovost způsobená zvýšeným výskytem single slečen, které ve svém volném čase pracují pouze na svém zjevu na odlovu čehokoli, pokud možno ženatého?
A druhý nápad - dnešní doba je hnusná v tom, že všichni řvou MÁM PŘECE PRÁVO, ale neohlíží se na práva těch ostatních...
MÁM PŘECE PRÁVO NA RODINU, ječí prsatá třicítka, která odvádí otce od 3 dětí (že to není jen její vina, ale i toho vola, je jasné, ale co si budem namlouvat - chlap se dá za jistých okolností utáhnout na vařené nudli a je zcela nesvéprávný)...
MÁM PŘECE PRÁVO NA VLASTNÍ VOLNÝ ČAS řve matka nudící se na mateřské a narve dítě na 8h denně do jeslí, aby mohla na kosmetiku a zumbu
MÁM PŘECE PRÁVO NA LÁSKU zvolá matka prvňáka a pubertální dcery a odejde s cizím chlapem 80km daleko, přičemž děti a manžela, který se léta snažl s jazykem na vestě rodinu zaopatřit, nechá ve štychu..
atd. atd.