| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lucko, já vůbec netuším~a~ první má tu velkou postel od roku, protože v malé klasické pro mimina strašně řvala a v této byla v pohodě. Potřebuje prostě volnost a prostor, takže jsem tak nějak počítala, že takto bude i druhá..., ale je "trošku"~t~ klidnější, ted má teprve 9měsíců, tak počítám, že snad vydrží aspon do vánoc. když do dalšího léta, tak budu ráda, ale tomu nevěřím, že by tam byla do dvou let. Ale mám v plánu to s místem vyřešit tak, že velkou postel dostane starší do pokojíku místo te 160 a 160 dám do ložnice místo miminkovské... sice je tam na projití pidi místo, ale to nevadí. A asi budeme rovnou kupovat potom patrovou (s tím, aby ta horní byla hodně se zábranou kvuli divokosti starší dcery)..ale mam z toho strach, protoze je fakt divoka a v noci cestuje...tak se bojím, aby si uvedomila, že je nahoře (kolikrát usne i v polosede, že chtěla nekam jít...) musím letet...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.