Tenna /2 mám doma vychrtlíky a tohle jsou jediný kahoty který nepotřebují pásek a ten co tam je mají vytažený pryč.....a chodí v nich do školy)letos už jen třeťák)...zato nevlastní ani jedny džíny...nechtějí je nosit.
Možná do školy tak vhodný nejsou jak píšeš,ale o přestávce se válí na koberci...chodí na procházky o prvouce do přírody.....zrovna tyto dny jsem moc ráda, že nemá jiný....
A pak to stířdají v zimě manžestr....a přes léto kapsáče jednobarevný...
A co jsem si všimla ty holčičky oplácaný...cca 2 moje vychrtliny jsou v legínách a ta jedna v teplákách.....většinou i na besídce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.