Přidat odpověď
Mamčo,
to vykostění masa....myslíš vykostit celý kuře??
Představ si, že já se na to chystala hrozně dlouho, sice jsem věděla teoreticky, jak na to, ale furt jsem se k tomu nemohla odhodlat....až jednou jsem si řekla: Dost! Musím to zkusit. Koupila jsem si celé kuře (ale chce to větší - tak min. 1,4 kg), krátký ostrý nožík a zkusila - ejhle, povedlo se mi to!! Já totiž sama mám kuřecí roládu hrozně moc ráda, tak jsem měla důvod se to naučit. Ono to chce dělat z celého kuřete tu roládu, že tam potom jsou jak prsa, tak stehna + peče se to i s kůži - to je mňamka!! Začíná se u prsní kosti, nejdřív jedna strana, vykoubit stehna + vykostit je; a potom druhá strana. Nejhorší je oddrbat maso ze hřbetu, ale to by ses určitě taky naučila!!
Předchozí