| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky jsem na mateřský, se dvěma dětma a s manželem v Guyaně. Tohle je takový základní rozvrh na normální pracovní den. V pátek odpoledne vyrážím s oběma dětma na sraz maminek s dětma.

5:30-6:15 dvouleťák se vzbudí a přiběhne, vytáhne muže z postele, hrajou si v obýváku nebo tak něco, netuším. Já a dvouměsíční mimino spíme.
6:15 dvouleťák a manžel jdou snídat do kuchyně
7:00 vstávám a sprchuju se, mimino spí, dvouleťák si hraje kolem
7:30 manžel odchází do práce
7:45 přichází chůva
8:00 koupu a kojím mimino a pak snídám, dvouleťák si dává se mnou, jako kdyby zrovna nejed s tatínkem
8:20 vezu dvouleťáka do školky a pak jedu po nákupech (dneska jsem skočila pro ovoce na trh)
9:00 přichází hospodyně
9:30 jsem zpátky doma a dělám si čaj, s čajem zahučím do studovny a zapnu počítač, studuju psychologii ale spíš se flákám na rodině a na FB ~q~
(další kojení)
11:50 jedu pro dvouleťáka do školky
12:00 obědvám s dvouleťákem
12:15 dvouleťák do postýlky
dělám si čaj a lámu si kus čokolády, zahučím do studovny
17:30 vrací se manžel z práce a veze chůvu a hospodyni k nim domů, hraju si s dětma v obýváku
18:00 - 20:00 nějak zvládáme večeři, dát kakao dvouleťákovi, nosím mimino v manduce atd.
20:00 dvouleťák do postýlky
děláme si čaj, najelváme si rum, zapínáme počítač a pouštíme dvd
mimino mi spí na klíně
21:30 přesun do ložnice
blíže neurčené aktivity
čtu si dokud neodpadnu
někdy v noci jedno kojení

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.