Ažur a nemáte klínované boty? Tzn. že speciálně vybrousí vložku nebo podlepí podrážku botů...?
Starší dcera to měla a byl to hrozný opruz. Vlastně tím pádem jsem neměla doma ani pár botů po ní, všechny jsme pak rovnou vyhazovali.
Jestli to mělo nějaký efekt? Asi jo, protože dcerce se ty nožky trošku zlepšily. Ale pořád musíme koukat, jak v jakých botech chodí a třeba velký paradox byl, že jsme jednou v srpnu nemohli sehnat v odpovídající velikosti žádné sandálky, ve kterých by dobře chodila (podmínka - výběr z více typů a koukat, jak v nich chodí)až jsem rozhodla, že zkusí úplně jednoduché sandále bez paty... prostě úplnně obyč. outdoorové sandále. Zkusila je a mně spadla čelist - šla v nich úplně předpisově - asi tím jak je široká ta podrážka... Sandále jsem koupili a já jsem se pak děsila kontroly na ortopedii. Doktor jak viděl ty sandále, které vůbec nevyhovovaly jeho podmínkám, tak zbystřil a poručil ať se v nich dcera prochází. A pak mi řekl, že končíme s klínkováním a speciální obuví, že prostě budu jen hlídat a vybírat boty dle toho, jak dceři sednou a jak v nich bude chodit.
Dceři tenkrát byly 3-4 roky