Nevim, jak si zajistit urciteho lekare, rozhodne doporucuju se zeptat primo v Motole :-)
Nekdy ve 34 tydnu jsem byla celkem nemile prekvapena polohou naseho broucka koncem panevnim a vzhledem k velikosti jsme se s doktorkou domluvily na cisari. Kuchli nas 5 dni pred terminem a Motol muzu jen doporucit! Velmi ochotni lekari i sestry! Mela jsem epidural a nebojte se ho! Pani doktorka byla velmi laskava a sikovna a prijemnym zertovanim mi pomahala prekonat obavy a nervozitu. A bylo nas ten den tech cisaru 8!
Mozna i proto se na nas detske sestry trochu vykaslaly, syna jsem videla na sale (rodila jsem v poledne) a pak az v deset vecer, kdyz jsem se na JIPce malem rozplakala, tak sestra z JIPu!!! mi pro nej dosla a poprve jsme zkusili prilozit!!! Pravidelne mi ho zacali nosit vlastne az na sestinedeli a ze by se nekdo zajimal o to, jestli umim nebo neumim kojit, proste ochota sama. Ne vsechny, z deseti byly fajn ctyri. Takze jsem celkem ocenila predporodni kurzy...
Ale co se tyce vseho ostatniho muzu Motol jenom doporucit, moje kmaradka tam rodila presne o tyden driv a v podstate ji svoji pohotovosti zachranili syna.
Priste urcite zase Motol, at uz to bude planovany cisar nebo spontanne (pokud nebudou uklizet...) :-)
Předchozí