| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Na písek jsem kupovala kecky od DPK, s pogumovanou špičkou, tyhle: http://dpk.cz/eshop/kombinovana-obuv/kombinovana-obuv-23-26
Akorát byly teda levnější, možná jsem chytla nějaký výprodej, nevím.
Boty od Essi jsem nikdy nekoupila, na žádné měkké jsem nenarazila, jen samé tvrďáky, nechápu proč to lidé kupují. Od Fare jsem před dvěma lety koupila sdandálky (můj první a poslední nákup přes internet) a vracela jsem je, protože byly tvrdé, nepoddajné a široké jak pro slona. Když jsem synovi utáhla sucháče, tak je coural po zemi :-(. Jinak jsme od nich měli kotníkové kožené celoroční boty a s těmi jsem byla spokojená.
Teď už kupuji nejčastěji Superfit, tam je úspěch zaručen a takové jedny "pískovní" jsem koupila u Deichmana, ač jinak tvrdím, že tam mají čínské křápy :-). Ale měli moc pěkné, kožené a měkké za 399, vyzkoušeli jsme je a jsou OK, je to asi nějaká jejich vlastní "značka" Bobbi Shoes. Původně jsme tam šli vyzkoušet Elephanten, ale na ty nedošlo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.