Tak mě se velmi osvědčila Chlorella Japan ( píšu konkrétně tuto,protože jí používám - jinak jich je více druhů) začala jsem ji brát vloni v listopadu a za celou zimu jsem měla jen jednou horší virozu, jinak jen mírné rýmy nebo slabé bolení v krku,které vždy do max. 3 dnů přešly. Také jsem vždy chytla od syna všechno co přinesl,ze školky a skončila s ATB - dva roky za sebou se zápalem plic.
Dávám jí i školkovému synovi a letos jsme přestáli zimu jen s jedněmi ATB a to ještě chlorellu nebral (chtěla jsem ji otestovat nejdříve na sobě). Jsem z ní mile překvapená,protože vloni a předloni byl syn stále nemocný - týden ve školce a dva týdny doma, ATB min 3* za zimu. Mladší syn měl za zimu jednou silnou rýmu a 2* kašel - ten sice chlorellu nebere,ale přesto se na něm pozitivně projevilo,že Mates nebyl tolik nemocný.
Ke chlorelle beru ještě vápník+hořčík a zinek a vitamín C. Pokud na mě nějaká viroza padne přidám Mumio ( dobré i normálně pro doplnění stopových prvků) a Citricidal olejíček - lisovaná grepová semínka ( pozor silně hořké a velmi drahé ,ale 100% to funguje .... píšou,že je to přírodní antibiotikum).
Rozhodně pomůže otužování, snažit se nestresovat ( to je velmi praktická rada já vím) pohyb, hodně pít ........ držím palce