Mame 17-ti mesicniho chlapecka.Od jeho 9mes. pracuji na polovicni uvazek a do jeho 3let s nim pocitam.Manzel ma flexibilni pracovni dobu,takze tech par dni,kdy jsem v praci je s malym doma on a napracuje to jine dny.Hovorili jsme spolu i tom,zda by sel na materskou.Vydelavam vic penez,tak ze bych sla na plny uvazek a on zustal doma.Tisickrat jsem mu vysvetlovala,ze je jedno,kdo ma vic penez,ze je dulezity prijem rodiny,ale jemu slo asi tak trochu o prestiz,mozna i o to,aby se doma nezblaznil,nebo i o to,aby neztratil kontakt s praci a kde by pak po letech zacinal.Myslim,ze tento model nam vyhovuje nejvic,protoze jsme hodne spolu,zaroven oba chodime do prace,nepotrebujeme zadne babicky ani pani na hlidani.Oba vime,co prace doma obnasi a tak toho druheho umime ocenit.Napr.kdyz prijdu z prace vecer domu ja,ceka me tepla vecere,manzel me obskakuje a nemusim hned "prevzit" maleho.Ze zrovna neni vytreno a vyprano mi vubec nevadi,vazim si toho,ze to s malym zvladli a ze uz jsme zase vsichni spolu.
Nevim,ale tento model je pro nas vsechny nejprijatelnejsi.
Předchozí