Dcera má 5,5 a podobný problém řeším už přes rok... několikrát za den se "nevědomky" škrábe v rozkroku... výtoky nemá, není zarudlá. Když se jí zeptám, tak mi tvrdí, že "tam má kapku z čůrání a ta ji tam svědí"- chodí normálně sama na záchod, utírá se papírem, kupujeme jemné papíry. Prací prášky střídám (řešila jsem i jestli ji nedráždí třeba aviváž na kalhotkách), ale ona se drbká, i když spí třeba jen s holou dupkou a v noční košili. Na gyndě jsme byly- připadala jsem si jako kráva hysterická matka, která už neví, kterým vyšetřením by dítě protáhla- alespoň z reakce doktorky, která jen zběžně koukla mezi nožky a řekla, že to snad dělají všechny holčičky
Naše dětská nám dávala hypermangan- z toho měla děnně sedací koupele asi dva měsíce- bez efektu, zkoušeli jsme canesten-mazala jsem asi dva týdny- bez efektu. Už jsem to skoro vzdala- akorát to prostě vypadá blbě, protože to dělá i venku, v obchodě, na návštěvách... pak se jí všichni hned ptají, jestli se jí nechce čůrat... sama bych ráda zjistila, jestli je to jen "zlozvyk" a nebo ji něco trápí.