| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vůbec mi hlava nebere nějaké příspěvky, co tu zazněly.
A to - přizpůsobit se, dělat, že člověk neví, žít si svůj život.....
teda - zažila jsem jednorázovou nevěru mého manžela, který si téměř po dvaceti letech cosi řešil, asi ten ujíždějící vlak nebo co...a řešila jsem podobné - zůstat nebo jít....ale měla jsem ho moc ráda, a tak jsem to nakonec po skoro třech letech konečně doopravdicky překousla....
Ale vím, že ještě jednou by něco takového zkusil a já bych naše manželství ukončila. Jednou dvakrát se stát může, taky to tu člověk leckdy čte, člověk ujede, prostě třeba dočasné neshody v manželství, beru to.
Ale mít doma chronického kurevníka, to by pro mne nebylo.
Potřebuji prožívat i po letech lásku s tím druhým, důvěru, nebojovat, ale sdílet...a za těchto okolností to nejde. Věřím, že pro každého se najde odpovídající partner, který mu tohle dá - nebo spíš - dají si to vzájemně. Bez toho pro mne vztah s druhým nemá moc smysl....
Vím, finančně si člověk třeba hodně pohorší, ale na to se mám moc ráda, abych připustila to, že jsem ta blbka doma, co dělá rodinu a manžel se ke mně vrací po svých povyraženích.
A jak to kde mají v jižních státech je mi úplně ukradený - myslím, že lidi nejsou zvířátka, a tak by měli mít vůli tohle nedělat (vyjma fakt třeba jednoho úletu - a pak se třeba člověk poučí). Ale tohle - to je prostě asi vlastnost toho pána a rozhodně bych ho doma nechtěla.
přeju hodně sil....a nezávidím ani trochu ~x~~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.