Ahoj, já jsem ze stejného města jako ty. Oba kluci měli odstraněnou nosní mandli lehce pod druhém roce a oba v Praze - Motole. Starší jen mandli z alergologických důvodů, mladšímu i odsávali tekutinu ze středouší a původně mu měli také dávat "trubičky" na odtok hlenu. To nakonec nebylo třeba. S místní ORL nemám zkušenost, ale všichni mi doporučovali absolvovat zákrok pod narkózou s takto malým dítětem na dětské klinice a ne na běžném oddělení ORL. Další dvě kamarádky byly s dětmi také v Praze, ale v jiné nemocnici a byly velmi spokojené. Jestli chceš, písni mi mail a já od nich zjistím, kde přesně byly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.