| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moc vás prosím - máte někdo tenhle "poklad" doma? Dostala jsem ho od tchyně (ta ho nikdy nepoužila) a já si s ním nevím rady- návod mám, nachystám vše k šití, jenže když začnu šít, tak prostě šije jen horní nit, spodní se zasekne a urve (občas se urve i ta horní), steh logicky nedrží, hned se to zamotává... nejsem úplně nezkušená, donedávna jsem roky šila na starožitné šlapací Minervě Bobin~:-D ale s tímhle malým zmetkem si nedokážu poradit.
Má cenu to zkoušet nebo je to nepoužitelný krám? Pokud ho máte doma dokážete na něm šít (chci jen obšít dokola látkové pleny, nic extrémního) napište mi prosím, jak jste to dokázaly. Potřebuju zjistit, jestli někde dělám chybu nebo se prostě marně snažím o nemožné. Díky~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.