Tý jo, tady to jede. já už dlouho nenakoukla Tak náš špunt má pořád plínu (prý je malé miminko a na nočník mi prdí ). Taky moc nejí, ale oblečenej má skoro 15kg a měří 93 cm. Nicméně je strašně hubenej, všechno z něj padá. No děs. Ale myslím, že malá mu brzo zvedne apetit. Tuhle jsem zkusila mrkvičku, protože mi přišlo, že už jí mlíčko nestačí a ejhle, zatímco ona ohrnula nos, malej to za ní všechno spořádal. Takže ségru na něj, na pacholka. Začínám se na ty příkrmy těšit
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.