| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, mám všechny děti letní, všechny narozené do veder a šátkované od narození a žádný spešl šátek jsem nepořizovala-nosila jem v tom, který jsem zrovna měla- a bylo to fuk, ale měla jsem teda jen bavlněné.
Spíš než šátek bych proto volila vhodný úvaz, protože to je nejdůležitější-pokud to bude možné a nebudou žádné zdravotní důvody proti, tak určitě úvazy typu kolébka a nejvíc dvouvrstvé (takže zapomenout na kříž s kapsou)volit třebqa jednoduchou kolébku, či kolébku ve dvojitém kříži a pod. Kolébkové úvazy izolují od těla nosiče a méně tak zahřívají.
Děti jsem v šátku nosila nahé, což není ideální, spíš, než šátek pořídila nějaké funkční oblečeníčko pro miminko, protože je lepší je do něčeho obléknout, aby nebyla kůže na kůži-omezí se tak vzniku potniček. takové věci prostě neovlivní šátek jako takový, ale to, jak se uváže a jak se dítě obleče-neobleče. Elastický šátek bych na léto nevolila (kvůli nutnosti vícevrstvého úvazu).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.