Ahoj Zrzulec,
s tím kašlem....já myslím, že to nesouvisí, myslím echinacea a kašel. My zítra jdeme konečně na to ORL, malý už je třetí týden doma....před týdnem dobral antibiotika a od víkendu zase občas pokašlává a teče mu z nosíku průhledný hlen, dneska ráno dokonce už trochu žlutý, tak z toho začínám být na nervy, jestli mu něco nezačíná
....příští týden už by měl jít stoprocentně do školky, já dál zůstat doma už nemůžu
.
Jsem zvědavá, jak zítra dopadneme, všecko dr. poreferuju, co a jak a asi se odtam nehnu, dokud se nedomluvíme na dalším postupu. Uvažuju o vyšetření na alergologii, tam nemusí být doporučení dětské dr. - u té jsme byli včera, aby ho poslechla - na poslech je úplně čistý. Od víkendu mu dávám Prospan 3x denně (ten ti doporučuju - je to extrakt z břečťanu) + stále 3x denně ten Immunal (ten už bude brát 14 dnů). Jinak je úplně normální, lítá, je bez tepltoy....
Jo, ale jak pořád píšeš o tom kašli v noci - tak já mám Fenistil kapky (jsou ale pouze na předpis) - je to antihistaminikum + to uklidňuje, tak mu to dávám na noc, aby ho ten kašel nebudil.....