Dcera od nich měla sandálky už dvakrát, taky dvoje boty na zimu - všechny splnily očekávání- sezonu vydržely bez úhony, nerozpadly se ani se nikde nepáraly. S kvalitou jsem byla rozhodně spokojena. Měli jsme od nich i botasky, ale ty padly během týdne - což ovšem byla moje chyba- vybírala jsem podle oka a nenapadlo mě, že typ boty, který jsem vybrala se rychle okope- stačilo pár jízd na trojkolce a celý předek byl okopaný až na plastovou výztuhu- nicméně podrážka i zbytek boty drží doteď (má je na zahradu nebo na písek). Klidně bych tam koupila botky znovu, pro holčičky mají fakt pěkné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.