| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A jináč, já jsem R a R začátečnice, napáchala jsem hromadu chyb a tak nemůžu sloužit jak správně to dělat. Použila jsem spoustu těch "musíš, nebo.." atpod, já i syn s tím teprv začínáme v rámci asi tak týdne.
K minule řečenému, co se tu probírá, tak vypadáš jak blbeček bych fakt neřekla. Asi jsem to taky dostkrát sylšela jako malá holka efekt byl negativní jak hrom. Reagovala jsem tak, že jsem se oblíkala schválně co nejvíc divně. Normativní posuzování rodičů jsem nenáviděla. Takže se chráním dehonestujících přirovnání vzhledu a chování vůči synovi. Ikdyž taky mi ujelo.

Jinak překvapilo mě, že ve skutečnosti to, jak se daná věta formuluje, skutečně význam má. Poslední dny, kdy R a R čtu, zažíváme bezkonfliktně. Až mě to udivilo, jaká měla věta: Na stole zůstal talíř výsledek oproti běžnému : Koukej si po sobě uklidit nevidíš že my si taky uklízíme, nestačí že já vařim, etc.
To dítě se mi ještě omluvilo a odneslo talíř HNED, né až když se najednou muselo vyčůrat, napít a pohladit psa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.