Ahojky Kacco, zkoušet probírat se historií tohoto fóra stojí strašně moc času :))) Když jsem ten dotaz psala , byla jsem na rodině.cz už 6 hodin, jen abych nahltala vše co mě zajímá..když jsem narazila na další téma ohledně vrchlabí, doslova jsem se prostě už vykašlala na nějaké hlubší pročítání zpětně a rovnou se zeptala, tak snad Ti to neva...jinak co se týče rušení malých porodnic, také jsem to viděla v televizi a doslova jsem se zhrozila a bála, zda se toho vůbec dočkám, myslím tím porodu ve Vrchlabí...na druhou stranu si myslím, že pokud by k tomu mělo dojít, tak to nebude zrovna rychlé, ve vládě si uměj RYCHLE odsouhlasit jen 14. platy :)), a na třetí :)) stranu to vše musí projít a musí to být schváleno zbytkem vlády a odsouhlaseno... a podle mě k tomu nedojde... tolik věcí bylo propráno v TV a řada z nich se vůbec nestal, nebo se jen nějaké věci změnily, poupravily apod. Možná to vypadá, že jsem optimista, ale já vidím vážně věci jen reálně a podle mě se nic takového nestane...a jestli jo, udělám si soukromou porodnici doma a můžete tam maminky rodit všechny :))hihi... to byl jen fór :))
Mějte se všechny hezky :))
Mimochodem, ta paní co to navrhla, že se maj rušit porodnice pod 700 porodů za rok, má vůbec nějaké děti a ví co to je pro mamču psychicky se vhodně připravit na tuto událost ve správném místě, které sama podle cítění svého srdce chce ???
Předchozí