DeeDee - děkuju za zkušenost!
Já mám špatnou zkušenost jen s pediatrem-neonatologem a všeobecně dětským oddělením. Porodnice, kde jsem rodila SC minule, je báječná a nikdo se tam na nikoho nepodíval křivě.
Sestřičky vypadaly, že s mámama opravdu soucítí a pracovaly vysoce nad rámec svých běžných povinností.
Doktoři i doktorky...ruce líbat. Navíc i manuální zručnost - jizva po císaři v současné době absolutně není vidět.
Bohužel tím to končilo. Jakmile šlo o dítě - peklo.
Ano, neonatolog mě taky chodil informovat, jak se má můj syn 200m v jiné, ušmudlané budově, kde okamžitě chytil stafylokoka, ale co zpráva, to jobovka + nějaká nepochoptelná lež. Prokazatelná lež.
Psala jsem si ty dialogy, protože jsem tomu nemohla věřit a říkala jsem si, že to není možné...
Takže vlastně dodnes nevím, co přesně synovi bylo - zprávu mi nikdy nikdo do ruky nedal a já blbá, vyčerpaná bojem, aby nás převezli jinam, si ani neřekla a to, co mám zapsáno může a nemusí být pravda, polopravda...
Proto je mi celkem jedno, jak budou těch pár dní zacházet se mnou - hlavně potřebuju kontakt s miminem, aby mi nehráblo. Dodnes jsem ten 22m starý zážitek nezpraovala...