Na to, abych se nachazela v podobnych smerech jsem jednak moc racionalni a druhak dost spokojena s dosavadnim prubehem sveho zivotem, takze mi podobne veci prijdou jen jako tahani penez z kapes ruzne dusevne slabsim jedincum, kteri si toto bohuzel zameni za pomoc jejich osobe. Proste vydelavani na tech kteri se neumi branit a chytaji se kdeceho, co by jim melo pomoci. Jeste horsi mi pak prijde, kdyz podobna individua nabizi "po vyleceni" svoji lecbu dalsim nebozakum. Tech, co opravdu neco navic umi a nezistne /ne zdarma, ale za umernou cenu/ to nabizi dal, je opravdu minimum.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.