já kupuju děckám v deichmanu bobbie shoes - ne teda všechny, ale teď má třeba nejmenší od tama sandálky, stály jen 249 a i dr mě pochválila, že jsou správné jak mají být - žel nejsou kožené - ale bohužel synek má malou nožičkua velký nárt byla jsem ráda, že jsem sehnala aspoň nějaké.
Jinak třeba v deichmanu nekupuju takové ty spidermany, barbie.. a princes, páč syn si tam předoni koupil spiderman botasky a hned prošlapal patu - on teda trošku tahá nohy.. ale i tak, to bylo dost rychle, na to že ty jeho stály 650 a botasky pro dcerku tam stály 300 ty bobbi shoes botasky a nesežrala je za celý jaro léto a podznim ani na odrážedle. Prostě i těch spiderman a tak platíš za tu značku.. bota už tak dobrá není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.