Jáhly se mají několikrát za sebou spařit. Pak jsou opravdu mňamózní. Já je properu, vařím s mlékem, dám špetku soli a pak jak to zhoustne na kaši přidám olej nebo máslo a promíchám to s utřenými žloutky s cukrem s pravou vanilkou. Potom vrstvím do plechu s ovocem a dám zapéct. Peču a před dopečením udělám čepici z bílků a cukru
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.