| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jaká rodina, taková role počítače

Hmm, samozřejmě, pokud vám to vyhovuje, tak je to jen dobře. Jen se mi zdá, že kdybych měla myslet na to, že mám zadat do počítače aby manžel něco opravil, uklidil, tak mu to raději řeknu, třeba tři krát, jsou věci, které nemusí být hned, ale určitě se na ně nezapomene. Když chci napr. zatlouct hřebík (možná hysterka bude ječet, že to musí mít hned, okamžitě, teď a dupat nožičkou anebo otravovat do doby, než to ten chlap otráveně udělá), tak vím že to pravděpodobně zapsal do své paměti a počká to doby, než bude mít čas.
Ale když to máte zařízené tak, že vás zapisování si podobných věcí nezdržuje, ba naopak, tak OK.
Jen jsem si to přečetla třikrát a fakt jsem nevěděla, jestli to je sranda, nebo ne :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.