"bubáky" z rajčat přidávám do vývaru - nahradím tím nutnost jinak dávat lžíci rajčatové šťávy.
Když jsou opravdu pěkné a mladé košťály ze zelí a květáku, tak je hodně najemno nakrájím a používám do čínských jídel.
Slupky a zdravé odřezky z jablek jsme kdysi s bratrem používali k domácímu vaření pektinu do marmelád - toto nemůžu doporučit, je to vysíračka a efekt velmi malý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.