u nás už líp vlastně je, krom toho spaní.. nejvíc jsem byla v šoku, když malé byli necelé tři a já zjistila, že jsem neplánovaně otěhotněla, vstávala jsem xkrát v noci k malé která měla noční děsy a nejen že nespala víc jak ty 2h v kuse, ještě třeba dvě hodiny ječela.. a já do toho celý dny blila s těhu.. byl to nářez.. a dost jsem se bála, co bude po porodu.. nakonec se to ale asi 3m před porodem uklidnilo a nám se narodil krásnej zdravej chlapeček.
To si vždycky říkám, když už toho mám plný zuby a nemůžu.. že hlavně že jsou v rámci možností zdraví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.