Na velikosti novorozence nezáleží, ale velikost dítěte se dá odhadnout už kolem druhého roku. U holčiček +/- v 18 měsících a u kluků ve dvou letech. Mají v té době polovinu své budoucí definitivní výšky. Moje dcerka je drobná, takže asi bude malá i v dospělosti. Přitom já mám 170 cm, což je průměr a manžel 186. A dcerka se narodila jako průměrné dítě, 3,2kg/50cm.
Tady je o tom více: (odkaz si musíte upravit, bw se píše dohromady, ne s podtržítkem, ale nechtělo mi to vzít)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.