Jsem matka kuřačka. V těhotenství a při kojení nekouřím. Pravda je, že když jsem venku s kočárkem (nekojila jsem od cca 4 měsíců obou dětí) jsem si zapálila. A to v době, kdy třeba spaly a já mohla zaparkovat kočárek a poodejít kus vedle. Ano zapálím si i na hřišti (máme velkou plochu s průlezkama a oplocené pískoviště). Na oploceném pískovišti je cedule zákaz kouření, stačí odějít mimo oplocení a můžu si zapálit, na děti vidím. Rozhodně si nestoupnu vedle maminky s kočárkem s dítětem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.