Stravuju se dle Petra Havlíčka už skoro dva měsíce Zhubla jsem 11 Kg,ale ted váha stojí už 14 dní!! čím to je? Jím stále dle těchto zásad a nehubnu.Pohyb je dostatečný. Jeden den mi váha dokonce skočila a půl kila nahoru :-(( Co se děje? Mám zařadit nějakou sacharidovou vlnu? Je fakt že pod tuto vý¨áhu co mám ted jsem se strašně dlouho nedostala tak to má asi tělo zafixované v paměti. Ale co dělat aby to šlo zase dolů nyní vážím 81.5 a chci prostě ještě zhubout!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.