| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky díky :-)
Jančo, malé už je naštěstí víc jak rok a sama ťape, tak zvedání omezím jen na dávání a vyndávání z postýlky, stoličky, kočárku a vany... to je sned všechno... kojím už jedině vleže, před spaním a ráno... V tomto je to si myslím jednodušší než jak si to měla ty s 2 měsíčním miminkem ~6~ Malá ani není (díkybohu) až tak těžká, má necelých 10kg... tak to snad zvládneme...

Rapiti, už jsem zkusila suché teplo, resp. jsme "přiložili" psa co má canisterapeutické zkoušky ~:-D docela to pomohlo ~R^ odpo to ještě zopakujeme, já bych vydržela klidně i hodinu, ale prý je max. 10 minut páč to toho psa děsně vyčerpává ~6~ ale je na to cvičenej takže mu to rozhodně nijak neublíží... Balón doma bohužel nemám ~a~ ale zkoušela jsem se "pověsit" přes opěradlo gauče a jen tak volně, s výdechem jsem se vždy uvolnila a šla o kousínek níž, to taky pomohlo ~R^ Cvik vyzkouším až si trochu "odpočinu" ať toho není moc najednou...
S pomocí s malou to bude horší ~7~ manžel je na vozíku a zvedne si ji na klín a dá do postýlky, ale už ji nevyndá, do stoličky nebo kočárku ji nedá už vůbec ~a~ hlavně taky kvůli tomu že se vzpouzí a jak je níž než ona, tak to nedá ~a~ Bude to snad jen skříplý nerv a povolí to :-) nedávno mi totiž na rehábce řekli že mám zablokovanou bránici nebo co, jestli jsem to dobře pochopila tak asi nerv co vede od páteře do břicha přes bránici ~d~ tak to možná nějak souvisí s tím ~d~

Beruško, pohotovost nechávám v záloze, tady na té na poliklinice mi nijak nepomůžou a jen napíšou brufen, do nemocnice se o víkendu dostanu buď 5km pěšky přes les nebo objet MHD půl Prahy abych nemusela vystupovat a kočárem na metru kde není výtah... ~d~ a nošení kočáru s děckem po schodech nebo vynášení ho do busu by mi asi moc nepřidalo ~a~ o tom riziku blokace větší části páteře vím a modlím se aby k tomu nedošlo... ~7~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.