Mno, mam dnes asi den pro zakladani temat.
Potrebuju ucinny trest pro dceru!!!!!!!! Aby pochopila zavaznost situace.
Madam smi jezdit na kole na parkovisti pred domem, najednou nikde. Ani jeji kamaradky nikde a holcicka od sousedu mi rekla, ze nevi kde jsou, ze je nevidela. Projezila jsem autem pul nasi ctvrti, celou dobu jsem si jen opakovala, NESMIM JI ZBIT. Kdyz nic a nikde nikdo je nevidel, tak sem letela domu ke kamaradkam, se kteryma tam byla (zadna z nich nemela kolo pred domem, jinak bych sla v prvnim tam, ze jsou na zahrade), maminka rika, jooo, hrajou si vzadu. Takze madam sem okamzite odeslala domu, servala ji na miste. Holcickam jsem to vysvetlila, ony se celou dobu dusovaly, ze ji posilaly domu, at rekne kam jde, ale ona ze neeeee, ze to je dobry. Maminka rikala taky, ze se ji v prvni rade ptala, jestli to doma rekla.
A co ted? Serezat ji nechci (teda chci, ale nechci, prezila by modrou p.del a celou dobu si myslela svoje). Potrebuju aby pochopila zavaznost situace. Chci trest, nechci vysvetlovani. Poradite mi nekdo? Moc moc moc prosim!!!! Rekla jsem si, ze do vecera se ani nehne a trest ji rekneme, az se uklidnime.
Zaroven MOC PROSIM odpurkyne trestu a vyznavacky domlouvacich metod, aby se do me nepoustely, skutecne to je to posledni, co bych ted potrebovala. Kazda vychovavame, jak nejlepe umime, dekuju