| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

myslím, že takový vztah možný je, jen by měly všechny zúčastněné strany být maximálně taktní a nevykládat svému zákonitému partnerovi, že se slečnou/panem X si v určité (citové) oblasti rozumí mnohem víc než s ním.

Mně se to jednou stalo v pozici kamarádky - společná velmi dobrá kamarádka (o které nabeton vím, že k žádnému fyzickému sblížení nedošlo) mi jednou u vínka povykládala, jak si s mým mužem rozumí víc než se mnou (respektive mi řekla, že přátelství se mnou je pro ni druhé nejlepší po přátelství s mým mužem). Z jeho strany to ale naštěstí neplatí ~t~~t~~t~, ale musím přiznat, že mě to tehdy mrzelo tak strašně, že já pragmatik jsem v práci prořvala celý den a od té doby mé vztahy k té kamarádce dost ochladly (i když je naší velmi dobrou kamarádkou i nadále).

Zajímavé je, že jsem tehdy žárlila stoprocentně NA NI a ne na něho, tedy na její kamarádský vztah ke mně versus její kamarádský (nkoli erotický) vztah k mému muži (a ne, teplá fakt nejsem ~t~). Prostě jsem ji považovala za nejlepší kamarádku a myslela jsem si, že i ona mě. Její sdělení, že ona považuje za svého nejlepšího kamaráda mého muže, bylo fakt jako rána palicí.

Dodneška nechápu, proč to udělala - bylo to velmi netaktní a pro mě to byl čistý zásah na komoru. Kdyby tehdy držela s prominutím hubu, tak jsme dneska mohly mít mnohem lepší vztah než máme (ale i tak je nadstandardní).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.