Ahoj, naučila jsem se to sama, od mamky jsem odešla v 16, v 17 už jsem vařila klukovi, s kterým jsem žila, občas katastrofa, ale mám asi trochu talent. Hodně jsem se naučila z netu, třeba vareni.cz. Spoustu ale prostě tipla. podle kuchařek mi to ale moc nejde, spíš improvizuju, zatím tragédií zůstává mé pečení, minule jsem dělala piškotovou roládu a ten piškot se stal obří palačinkou a chutnal jako žížala s cukrem.
Chce to jen cvičit a cvičit, opravdu dobrá rýže se mi povedla po 5 letech. Brambory po půl roce
zkoušet, zkoušet, zkoušet. Řekla bych, že tak nějak vyřit jsem se naučila po 4 letech každodenního vaření, po 8 letech už jsem to měla docela v malíku. Chce to cvik. A nebát se koření, nepoužívat dochucovadla, to pak všechno chutná stejně