| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kroužky jsem u průměrného dítěte ochotná brát vážně až tak OD DRUHÉ TŘÍDY. Zastávám heslo, že když dítě začne chodit na kroužek, mělo by si na něj být schopné v brzké době dojít samo. U dítěte, které chodí do školky mi přijde lítání po spoustě kroužků totálně zbytečné.

Ostatně nechápu, jak to mnohé profimatky se spousty dětských kroužků dělají - nechodí do práce? děti vodí na kroužky babičky? protože spousta kroužků začíná v době, kdy končí nebo ještě běží pracovní doba na pracovištích.

Druhá kapitoly jsou kroužky batolat, tam je jasné, že jde spíš o zábavu matky, protože děti do tří let většinou nejsou moc organizovatelné, u všeho vydrží chvíli a většinu činností - výtvarné atd. za ně dělají matky.

Ale je mi jasné, že tento názor se nenosí, protože málokterá dokáže přiznat, že na ty kroužky s batoletem chodí jednak proto, že je to in, druhak kvůli své sociální izolaci.

Ale proti koužkům školních dětí nemám naprosto nic, pokud není dítě nuceno do činnosti, která mu nejde nebo ho nebaví, nebo pokud není přetěžováno hodně činnostmi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.