Limai, to máme společné. Houskáče tedy vařím... resp. napařuju poslední dobou, protože prostě ... dětem víc chutnají, navíc mne to baví, ale dělám třeba ze 3 receptů - mezi 5-7 šiškama a pak konkurz
)
Mrazím tedy - vůbec vaříme do zásoby tj. Vakuování a mražení, přes týden moc nestíháme.
Čínu a Guláš u nás výhradně připravuje manžel. Čínu protože líp ... ochucuje.. huba jede celé rodině na výlet, děti tomu říkají pikantní (jsou adolescenti)... a guláš? On prostě vaří ten guláš třeba 5 nebo 8 hodin...
) vysmahne kližku, že je to jak ze svíčkový, že to jím i já....
Mně jde dobře tak krůtí. Dlouhé vaření resp. pečení je pro mne třeba svíčková nebo jiné masíčko, ale to si zase vychutnám, nebo prdnu do šikovnýho hrnce. Před tak 5-ti roky jsem se domnívala, že moje svíčková nebo rajská je nej... a pořád něco vylepšuju a nacházím, třeba bylinky atd. A o tom to je
)) to je ta zábava, legrace.
A přijede někdo a jeho žena či maminka dělá jinou a chutnat mu nebude vůbec.