kudlo, jo, mně to přijde ale hrozně jednosměrné - obětovala jsem se celý život, tak v tom pokračuji a obětuji se dál a to je smysl mého života.. ne - ať babičky cestují, milují, prožívají - proč mají hledat smysl žiovta v hlídámí miláčků dalších generací? Podle mě je to přežitek minulé doby a také to je o sobeckosti té nové generace. Ano - ona to chápe jako ty.. no pěkně děkuji za ty dary.. mohu milovat svá vnoučata i bez těch obětí..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.