nějak nemám zkušeonosti, že by se někdo kvůli mně nebo mým dětem přetrhl.. ale zase mám zkušenosti, že ten někdo docela si užívá něco, co je moje a co mě stálo dost sil a co jsem nemohla užívat já.. Tohle je špatná debata, mám zkušenosti, co má moc cmálo lidí.. bohužel. Kvůli mým dětem se nikdo nepřetrhl. A mohl. já svá vnoučata miluji, ale nemohu se prostě přetrhnout - mám i jiné povinnosti. Jak to mají ostatní? no.. jako má tchýně? Jako já?
tohle nebudu porovnávat - ale beru to podle slov kolegů kolem - a ti chtějí žít svůj život a necítí se na babi 110 %. Ale vnoučátka milují - a nemusejí být ani pokrevní. Takže to, jak to je všude kolem mě beru jako standard - sebe a svůj život raději ne, to bych byla moc tvrdá na všechny strany..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.