Lucko,
jo, jsme taky z Brna.....
.
Kolik je synkovi?? Už je starší??
Já mám ještě 11-tiletého syna, ten jakoby zázrakem tohle rané školkové období "přečkal" bez nemocí, které následují jedna za druhou, jako u toho malého.....Já právě neznám styl, že se chodí jeden týden do školky a další dva týdny je nemoc.....on samozřejmě taky býval nemocný, ale prostě třeba dostal angínu, vyléčili jsme ji a další nemoc byla třeba za 2 měsíce - to se mi teď s odstupem času zdá fakt jako baladička. Ale nikoliv, že by týden chodil do školky a opět byl nemocný - to jsem vůbec neznala.
S ním jsem byla na ORL poprvé v jeho 5ti letech, protože na pětileté prohlídce se dr. nezdálo, jak slyší....tak jsme tam šli, zjistili mu taky zvětšenou mandli, že je to od toho - ale on tenkrát dostal nějaký sprej (už bohužel nevím název - tuším "IRS" nebo tak nějak - stříkat do nosu) a Aerius sirup - a od té doby byl v podstatě zdravý - a to šel ještě na poslední rok do školky. Mandle se dál vůbec neřešila, žádné trhání, nic takového.
Tak ty máš ještě se synem větší zdravotní problémy, to mě mrzí
Už jsem definitivně rozhodnutá, že až se teď vyléči z té angíny, že už mu zpátky ty homeopatika nenasadím, fakt ne....už mu nebudu dávat NIC!!! Maximálně tak od půlky srpna zas něco na imunitu - echinaceu, preventan apod., ale jinak UŽ NA VŠECHNY TY MOŽNÉ PATÁKY ZVYSOKA KAŠLU!!! Fakt že jo. Nedělám nic jinýho než že na něm jak na pokusným králíkovi zkouším, jestli mu zabere to nebo zas ono nebo zas támhle to. Fakt se na to vykašlu!!!