Ahoj, mám 14. letou dceru a 2 letého chlapečka, nyní jsem ve 2. měsíci...Obě děti jsem rodila na Slovanech a s velkým časovým odstupem, takže mohu opravdu porovnávat. Ač prostředí nestojí za mnoho ( ale teď už jsou nové sprchy, WC, nadstandartní pokoje...), přístup personálu byl a je vždy velmi vstřícný a neznám kvalitnější lékaře, než jsou na Slovanech. Asi jsi neměla zrovna štěstí a trefila ses na někoho méně vstřícného, ale já bych nikam jinam nešla, to mi věř.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.