| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kja
mam 3 děti a 3 vnoučata, chodím do práce a v životě jsem neměla chvíli času pro sebe. Ani dnes nerozlišuji děti a vnoučci, prostě to jsou všechno mé děti..
Stále si říkám - jednou třeba budu skákat tím padákem - a víš, co mě Kjo poslední dobou napadá?
Holka, nebudeš dělat nic.. budeš mít po tom všem jen jazyk na vestě a budeš ráda, že jsi ráda. Jestli ještě vůbec budeš. Jo, začala jsem chodit na Zumbu a užívám si to. Představ si - tělocnična, obrovská, tam tak 100-150 studentek a mezi nima 2-3 babči mého ražení. A já s nima držím krok, většina jich je schvácená na konci víc, než já.. ale?? Vidím ten rozdíl - je v tom, jak to to tělo zvládá ve 20 a jak v 50.. prostě tu je rozdíl, dost velký a uvědomuji si ho já, nikoli ty studentky kolem.. ty vidí o něco starší ženskou podle obličeje, velikost oblečení 36 a vlasy do culíku, nepřijde jim to divné.. jsou zvyklé..

Spousta babiček může vypadat akčně a že všecho zvládá - plné energie.. jistě. Skutečnost - a platí pro všechny - ta akčnost je již něco stojí - dost sil a únavy.
Taky to jednoupochpíte, co tím myslím, tohle se musí prožít, tahle zkušenost je prostě nepřenositelná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.