Přebytek masa může způsobovat dnu a také díky masožroutství mají Češi tak často rakovinu tlustého střeva...Navíc je známo,že maso ucpává. Mám maso ráda,ale jíme ho střídmě-1-2x týdně max. V restauraci si dám ráda třeba i vepřové-panenku či tak-ale doma nikdy vepře nedělám..Hovězí doma máme tak 10x za rok, kuřecí častěji,ryby taky častěji.A je nám fajn.Manžel je dost vysoký a udělaný-ne tlustý-ale svaly a ví,že o masu to není... Naopak mi přijde staršný,když chlap nejí třeba těstoviny nebo zeleninová jídla-to je holt stále pozůstatek té social. stravy...hlavně maso,zabíječky atd....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.